Новини
відновлення

відновлення

2020-04-07

АВТОСАЛОН KIA БУКОВИНА-АВТО ЗНОВУ ВІДКРИВАЄ ДВЕРІ ДЛЯ КЛІЄНТІВ!

Шановні клієнти, починаючи з 07.04.2020 автосалон БУКОВИНА-АВТО знову приймає гостей і проводить очні консультації. Як і раніше, безпека клієнтів і співробітників залишається пріоритетом, тому ми дотримуємося суворих санітарно-гігієнічних стандартів і продовжуємо підтримувати онлайн торгівлю в повному обсязі.

Відповідно до постанови Кабінету міністрів України №255 від 2 квітня 2020 року, офіційний дилер KIA Буковина-АВТО знову доступний для відвідування клієнтами і, поряд з гамою послуг з придбання автомобілів онлайн, з радістю надасть покупцям очні консультації та продемонструє весь доступний в Україна модельний ряд автомобілів KIA.

Наш салон продовжує функціонувати в режимі карантину і безпека, комфорт наших клієнтів і співробітників залишаються головним пріоритетом. Як і раніше, автосалон і сервісна зона піддаються регулярній обробці дезінфікуючими засобами, співробітники мають засоби індивідуального захисту у вигляді масок, рукавичок і захисних окулярів, вони також дотримуються дистанції під час консультування клієнтів.

У повному обсязі продовжує функціонувати і надавати гарантійні і пост-гарантійні послуги наш сервіс. Нагадаємо, що на період карантину для власників KIA діють спеціальні гарантійні умови.

Клієнти, які строго дотримуються карантинних норм, і не знаходять можливості відвідати салон особисто, можуть здійснити покупку будь-якого з представлених в Україні автомобіля KIA онлайн. Як обрати та замовити KIA онлайн дивіться в нашому відео.

Очікуємо на вас у офіційному салоні KIA Буковина-АВТО за адресою: м. Чернівці, вул. Коломийська, 15а

Міцного здоров'я і приємних покупок!

Open Chat