Новини
Молодіжний кросовер Kia Stonic доступний в Україні з 6-ступінчастим "автоматом"

Молодіжний кросовер Kia Stonic доступний в Україні з 6-ступінчастим "автоматом"

2018-12-13

До офіційної дилерської мережі «Фалькон-Авто» надійшли міські кросовери Kia Stonic, оснащені шестиступінчастою автоматичною трансмісііей. Вартість такої модифікації складає $ 18 900.

В Україні стартували довгоочікувані продажі молодіжного міського кросовера Kia Stonic, оснащеного сучасною 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. До сих пір яскравий автомобіль, презентований в Україні у грудні минулого року, можна було придбати тільки з «механікою».

Даний тип трансмісії встановлено на автомобілі, оснащеному 100-сильним бензиновим двигуном 1,4 у комплектації Business (Бізнес).

Такий кросовер коштує $18 900*, при цьому до переліку оснащення входять наступні опції: мультифункціональне рульове колесо з регулюванням по висоті і вильоту, підігрів керма і передніх сидінь, датчики дощу і світла, задній парк-тронік, круїз-контроль, клімат-контроль, електрорегульовані бічні дзеркала заднього виду з функцією складання і обігрівом, 7-дюймова мультимедійна система з можливістю синхронізації смартфонів по протоколам Android Auto і Apple Car Play.

Не пропустіть можливість стати власником Kia Stonic, одного з найяскравіших міських SUV.

*Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 29.10.2018 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

Open Chat