Новини
Компактний хетчбек Kia Rio пропонується з вигодою $500 незалежно від комплектації

Компактний хетчбек Kia Rio пропонується з вигодою $500 незалежно від комплектації

2019-04-23

До 31 травня 2019 року в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» можна придбати динамічний міський хетч Kia Rio за спеціальними цінами з вигодою $500. Ціни на автомобіль стартують з позначки $13 800.

 

До кінця травня хетчбек Rio, найдоступніший автомобіль в українській модельній лінійці Kia, пропонується за спеціальною ціною від $13 800*, при цьому вигода** становить $500 незалежно від комплектації.

 

Нагадаємо, що Kia Rio представлений в Україні в трьох комплектаціях. Найбільш доступна версія Comfort («Комфорт») пропонується зі стартовим бензиновим двигуном об'ємом 1,2 літра (84 к.с.) і механічною КПП.

 

Автомобілі в комплектаціях Business та Prestige («Бізнес» та «Престиж») оснащуються 100-сильним двигуном 1,4, що працює в парі з автоматичною КПП. Вартість Rio в цих варіантах оснащення становить $16 200* і $17 600* відповідно, при цьому автомобілі відрізняються нюансами оснащення. Зокрема, дані версії можуть похвалитися наявністю мультіфукціонального керма, Bluetooth, заднього парктроніка, датчика дощу, круїз-контролю, автоматичного клімат-контролю, проекційними фарами головного світла і світлодіодними ходовими вогнями.

 

На додаток до вищезазначених опцій покупці версії Prestige отримають мультимедійну систему з 5-дюймовим дисплеєм і камерою заднього огляду, 16-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні задні ліхтарі, алюмінієві накладки на педалі, бесключовий доступ в салон і запуск двигуна кнопкою Старт/Стоп, а також панель приладів Supervision («Супервіжн»).

 

З деталями оснащення всіх трьох версій Rio можна ознайомитися за посиланням. Гарантія*** на автомобіль становить 5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше).

 

* Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 23.04.2019 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

 

** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 09.04.2019. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

 

*** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.

Open Chat